Alkotóház

  • 0

Alkotóház

Kategória : Szolgáltatásaink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Yart Világ !

Töltsön nálunk egy felejthetetlen napot a Yart világában!

Erdődy-György Attila Ottó  feltaláló,asztalos,fajátékkészítő mester vagyok, 1998 óta készítem a saját tervezésű és készítésű iparművészeti játékaimat. Ez idő alatt háromszor nyertem el a Magyar Termék Nagydíjat és más kitüntető elismeréseket. Játékaim Európába és határain túl is eljutottak . Az első fajáték kiállitásom Szerencsen a Rákoczi -várban volt 1999-2000-ben a második 2008-2019 karácsonyig volt látogatható várpalotai Thury -várban.
Amit ajánlani tudok az egy egyedi programlehetőség. 2015-ben feleségemmel létrehoztunk egy Alkotóházat, melyben elsősorban fajáték készítés és különböző művészekkel kézműves foglalkozásokat tartunk.
A mai világban kezd egyre inkább háttérbe szorulni a szakmunka és kézművesség megbecsülése, pedig főleg kisgyermekkorban akár ezzel is fejleszthetjük a finommotorikát, ami később hasznos lehet a tanulásban is hiszen egyik fejleszti a másikat.

Yart pince "Üreg"-ben egy kezdeti családi múzeum kialakitásában gyönyörködhetnek 

Ajánlatunk a következő :

500 Ft/fő

Egy bemutató keretében betekintést nyerhetnek egy „kis asztalos műhely” hétköznapjaiba. Megtekinthetik milyen technikával és eszközökkel készülnek a fajátékok. Bemutatótermünkbe a kész játékok között nézelődhetnek. Az "Üreg " galériában megcsodálhatják, egyedi fajátékkiállításunkat.

700 Ft/fő

Interaktív középkori várjáték bemutató hadszíntéren. Itt kipróbálhatják egy katapult és nyílvetőgép működését. Korabeli játékokkal játszhatnak és kardozhatnak.

+ingyenes "kis asztalos műhely" bemutató

950 Ft/Fő

Fajátékok összerakása kézi szerszámok segítségével. A gyerekek fejleszthetik kézügyességüket fűrészelés, fúrás, kalapálás, csavarozás és ragasztás közben.

+ ingyenes " kis asztalos műhely" bemutató


Várjuk maximum 25 fős csoportok jelentkezését,előzetes időpont egyeztetéssel.


Szólj hozzá